Selasa, 26 Agustus 2014

an orsaka en allvarlig

Det konventionella sättet att köpa läkemedel där en person har att köra till apoteket för att fylla ett recept börjar framstå som en olägenhet, särskilt nu när Internetapotek har börjat dyka upp till höger och vänster. Folk är nu förlitar sig på webben för att få sina mediciner, alla i en knapptryckning. Men är Internetapotek till någon hjälp? Eller vill de bara orsaka ytterligare besvär?

Låt oss börja med fördelarna flesta Internetapotek hävdar att erbjuda om man ska välja att köpa mediciner från dem.

     * Det eliminerar behovet av att resa till apoteket. Allt en person behöver för att beställa är en dator, en stadig internetuppkoppling och ett kreditkort för att betala. Läkemedlet levereras direkt till din dörr. Du behöver inte plocka upp ordern paket från någon plats.
     * De läkemedelspriser är billigare. Jämfört med priserna i en konventionell apotek, en hel del internet apotek säljer mediciner på en relativt billigare pris.
     * Det sänker också kostnaderna för att resa till apoteket och ryggen.
     * De inte kräver recept för att sälja receptbelagda narkotika till sina kunder. De påstår att kunna diagnostisera och skriva ett recept bara genom att läsa den information som du skickar via deras online medicinska frågeformulär.De fördelar som nämns ovan kommer med dess negativa aspekter, dessa nackdelar är:

     * Identitetsstöld. Andra människor kan använda en annan persons identitet genom personlig information som läggs in i online medicinska frågeformulär förmodligen används av Internetapotek att diagnostisera och ordinera mediciner.
     * Kreditkortsbedrägerier. Finansiell information angett att betala för beställning kan användas av ljusskygga individer att placera obehöriga köp och beställningar till olika butiker.
     * Knock-off mediciner. Olagliga Internetapotek kan skicka ut falska läkemedel, out-of-date mediciner eller droger i felaktiga doser.
     * Allvarliga läkemedelsinteraktion. Eftersom dessa online apotek inte kräver ett giltigt recept, kan de sälja dig läkemedel som kan orsaka en allvarlig läkemedelsinteraktion eller utlösa en allergisk reaktion.Med alla de fördelar och nackdelar som till dig, här är några tips om hur man skiljer en bra internet apotek:

     * Kontrollera National Association of Board of Pharmacy (nabp) om online apotek som du bläddrar i är en Verified Internet Pharmacy Practice Site (vipps).
     * Kontakta din lokala apoteket styrelsen att bestämma om internetapotek du ska beställa från är licensierad att dosera medicin i ditt tillstånd.
     * Ha en fysisk kontroll för att få en korrekt diagnos av ditt tillstånd och ett giltigt recept för mediciner du ska beställa online.
     * Leta efter Internetapotek som kräver ett giltigt recept innan vi behandlar din beställning. Även en expert läkare kommer inte att kunna komma med en exakt diagnos genom att bara läsa en medicinskt frågeformulär.
     * Leta efter online-apotek som erbjuder tjänsten av en legitimerad apotekare att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar kring läkemedlen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar