Selasa, 26 Agustus 2014

något intressant

Här är scoop. Mitt pass är blå och har en cool bild av en örn som håller en olivkvist (tror jag) och några pilar (även om det är nog säkert att säga att det känns bekvämare att använda pilarna än olivkvist). Vilken typ av antaganden om mig kan du komma från det lilla bit av information? Tja, ska du veta att jag älskar jordnötssmör. Vilket i sin tur skulle få dig att tro att jag verkligen också är ett fan av jordnötssmör och gelé smörgåsar. Just jordnötssmör och sylt, inte en utan det andra. Det finns massor av saker som detta i livet. Jag skulle kunna ge en kort lista med exempel här och sedan försöka det sista vara rolig, men det skulle vara alldeles för förutsägbar, så gör din egen.

Förra veckan dock, hände något intressant. Jag köpte blackberry smaksatt sylt, entusiastiskt förutse min nästa god smörgås. Men, när jag sätter ihop den och tog min första tugga insåg jag att jag inte gillar den kombinationen alls. Faktum är att jag föredrog bara jordnötssmör, helt bortser från gelé. Det är vad jag tycker om internet och reklam.

Det kräver inte mycket tid på nätet för att förstå att dessa två personer är oskiljaktiga som något som du har på den lista som du gjorde för en stund sedan. Men, det betyder inte att jag måste gilla det. Att vara på nätet jag gillar och det finns några riktigt coola reklam som jag gillar, men äktenskapet för både internet och reklam verkar skapa utspädda och försvagade produkter i motsats till sin ursprungliga status. Vad är poängen? Förmodligen ingen, eftersom ingen separation av online-reklam och internet kommer att ske, men jag känner mig lite bättre. Men kanske om jag var ett företag som var reklam på nätet skulle jag försöka komma tillbaka till ritbordet och tänka på hur kombinera dessa två saker kan stärka dem båda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar